Најљубоморнија жена на свијету: Детектором лажи провјерава да ли је вјереник вара

blic.rs
Најљубоморнија жена на свијету: Детектором лажи провјерава да ли је вјереник вара

Када се љубомора отргне контроли, посежете за најекстремнијим рјешењима. Деби Вуд је достигла њене крајње границе. Да би умирила своју сумњу, вјерност вјереника проверава детектором лажи.

Стива Вуда (30),  који је је са Деби Вуд (42) почео да се забавља 2011. године, сваки пут када дође кући очекује тест на детекотру лажи. Строгом контролом његова вјереница проверава и његов телефеон, мејлове и рачун у банци. И то неколико пута дневно.  

Али ту није крак Стивовим мукама. Њему је забрањено да на телевизији и у часописима гледа снимке и фотографије жена. Забрана гледања "спорних садржаја" инсталирана је на његовом лаптопу и мобилном телефону.  

Емисија "Најслабија карика" коју води Ен Робинсон неће се гледати у њиховој кући. Ипак, Деби је  у сталном страху да ће Стив кришом уживати у љепоти овог тв лица.  

- Чак и када Стив оде до продавнице на 15 минута да би купио млијеко, ја детектором лажи провјеравам да ли ме је варао - рекла је Деби.  

Љекари су код ове жене установили Отело синдром, риједак психички поремећај због чега се код ње јавља сумња у вјерност партнера чак и када за то не постоји било какав доказ.  

Деби је додала да је њен вјереник предиван, али да је то не забрињава највише. Њен највећи страх је да ће се њему допасти друге жене и да ће за њих помислити да су сексепилне.  

Са овим поремећајем Деби се бори љекови и психо терапијом. Очекује да ће се њено стање поправити како би се након вјенчања са Стивом, које треба да се ускоро догоди, њихова веза нормализовала.  

Деби је љубормона, али не и себична. Планира да оснује групу која би помогла женама са сличним сумњама.   

Како је истакла, вјерује да Отело синдорм имају многе жене, а да то и не знају.  

Прије везе са Стивом Вудом, Деби је због прекида претходне доживела велику трауму и обећала је себи да је више нико неће повредити.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана