Најглупљи разлози да жена остане у вези са мушкарцем којег не воли

Index.hr
Најглупљи разлози да жена остане у вези са мушкарцем којег не воли

Знаш да он није онај прави нити ће то икада постати. Незадовољна си у вези а твоји осјећаји су далеко од љубави и заљубљености.

Но зашто га до сада ниси оставила? Вјерујеш ли дубоко у себи да ће се он промијенити или се можда бојиш самоће?

Због породице

Жене често знају наћи и најглупље разлоге да би оправдали мушкарца па су тако на врху љествице најглупљих разлога породица и пријатељи. Он се свиђа твојима, ти си супер с његовима, твоје колегице га воле! Како сада свима објавити да је ваша веза завршила? Ситуација није нимало завидна и биће тешко, но у овом случају не ради се о њима већ искључиво о теби, а пребацивање кривице на породицу није никакво рјешење.

Нећу наћи бољег

Свјесна си његових мана и да ваша веза не функционише баш најбоље, но такође си свјесна да бољег од њега не можеш наћи и да је најбоље да прихватиш чињеницу да никад нећеш бити потпуно срећна. Ово је размишљање којег се држе многе дјевојке које заправо немају довољну дозу самопоуздања, храбрости и љубави према самој себи па се задовољавају с мало бољим од најгорег.

Не желим остати сама

Страх од тога да ћеш до краја живота остати сама и умријети са својих пет мачака је најгори разлог за остајање у лошој вези. Никад не можеш знати шта те заправо чека док не пробаш. Но, ако и останеш с њим, постави себи питање “зашто мислим да ће ми с таквим фрајером бити боље него самој”?

Промијениће се

Жене никако да престану вјеровати у ову бајку. Права истина је да једино што на њему можеш промијенити је фризура и стил одијевања, но његов карактер ће увијек остати исти. Не дај се заварати на тренутке да ти је пошло за руком. Или ћеш прихватити ситуацију каква јесте или ћеш га оставити, сви покушаји да га промијениш на крају ће бити само губитак времена.

Потребна сам му

Свјесна си чињенице да ће бити изгубљен ако га оставиш. Навикао је на тебе и потпуно је овисан о теби, а ти си на себе преузела готово па улогу мајке. Ако то није оно што тражиш од везе и што те испуњава, немој дозволити да те осјећај кривице или потребе задржи у лошој вези.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана