Најчешће женске лажи

index.hr
Најчешће женске лажи

Истраживања показују да мушкарци и жене подједнако лажу, али о другим стварима. Док ће мушкарац најчешће лагати да није видиео нашу поруку, да није попио више од једног пива и да нема апсолутно никакве сексуалне мисли када је у питању наша пријатељица, жена ће, према статистикама, лагати на слиједећи начин...

Није ми ништа

Најчешћа лаж из женских уста. Када нас мушкарац пита шта није у реду, не желимо да му кажемо, па лажемо. Мушкарац ће то озбиљно схватити и живјети у увјерењу да је све у најбољем реду, а то најчешће није истина. Када кажемо да је све у реду, желимо да сами схвате због чега смо љуте на њих.

Нисам ти бацила патике

Мушкарци ријетко примјећују када је вријеме да се ријеше неког одјевног предмета, док су жене у томе прави стручњаци. С обзиром на то да их не можемо увјерити да нешто мора да се баци у ђубре, бацићемо то и надати се да неће примјетити, а ако нас пита гдје су му старе патике/мајица/боксерице, лагаћемо и рећи да немамо појма.

Боли ме глава

Понекад нас стварно боли глава, али у већини случајева нам се једноставно не да. Знамо да нам не вјерујете, знамо да је изговор глуп, али функционише, што нам је сасвим довољно.

Било је на распродаји

Када бисмо им стварно рекле колико смо платиле ципеле, посвађали бисмо се. Ми знамо због чега толико вриједе, а њима је то немогуће објаснити, па лажемо. Заправо им чинимо услугу.

Још пет минута

Нећемо бити спремне за пет минута. Нити за десет. Можда чак ни за двадесет. Да им то стварно кажемо, само би се више изнервирали, па их лажемо, за њихово добро.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана