Најбоља поза за прављење бебе

http://zena.blic.rs/
Најбоља поза за прављење бебе

Погледајте која поза у сексу је најбоља уколико планирате да проширујете породицу, а при том вам је стало и да потпуно уживате током односа.

Мисионарска поза је вишеструко корисна: најбоља је за зачеће, осјећај романтике међу партнерима, а мушкарцу омогућава контролу дужине односа.  

Мисионарска поза, односно поза у којој се мушкарац налази изнад жене, сматра се најбољом за брже зачеће јер управо тај положај омогућава најдубљу пенетрацију и испоручивање сперме најближе матерници.

То је уједно и омиљени положај многих мушкараца јер им даје осећај моћи због доминанирања, при чему ни жена није ускраћена за снажну стимулацију. Ако партнерка држи ноге испод кољена и вуче их према горе, сперма може да се слије скроз до улаза у материцу, што повећава шансе да дође до трудноће.
Међутим, не треба заборавити колико је женски оргазам такође битан за зачеће, с обзиром на то да контракције које се при том догоде омогућавају боље пропуштање спреме до материце. Ипак, најважнија лекција је да се забавите док покушавате да затрудните. 

ПОСТАВКА ПОЛОЖАЈА
Жена треба да лежи на леђима, подигнутих ногу савијених у коленима, док њен партнер из клечећег положаја улази у њу, рукама ослоњен на кревет. Наслањање на партнеркине ноге током односа у овој пози даје мушкарцу бољи угао пенетрације и омогућава му да „гађа” Г тачку, чиме доводи парнерку до сигурног оргазма.

РАЗЛОГ ВИШЕ ЗА МИСИОНАРСКУ ПОЗУ
Романтика
− Ова поза омогућава визуелну комуникацију и ствара осећај интимности − женине руке су слободне да вас мазе, што утиче на продубљивање емотивне везе међу партнерима.
Омогућава контролу ејакулације
− Пошто мушкарац има контролу над пенетрацијом, може да задаје ритам и направи паузу, како би задржао ејакулацију и продужио однос.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана