Мушке лажи које не могу да се опросте

Index.hr
Мушке лажи које не могу да се опросте

Једно је да има пријатељицу, а сасвим друго када та пријатељица почне да се мијеша у вашу везу. Нисам видео поруку, а био сам на Фејсбуку преко мобилног...

Неке лажи можемо да заборавимо или да барем прогледамо кроз прсте нашем дечку који није био искрен, али неке су једноставно превелике да бисмо могле поновно да му вjерујемо.

Нисам те преварио

Након што га питамо да ли је то урадио, а већ знамо да јесте. Ако му понудимо шансу да се оправда и евентуално искупи за то што је направио, а он се још увијек држи приче за коју знамо да није истина, потпуно ћемо изгубити повјерење.

Не виђам се с бившом

Није проблем у томе што се виђа с њом, проблем је у томе што лаже. Ако му стварно ништа не значи, нема разлога да ту и тамо не попију кафу заједно, али ако се налази с њом и лаже да иде на кафу с другарима, настаје проблем.

То ми је само пријатељица

Једно је имати пријатељицу, а сасвим друго када та пријатељица почне да се мијеша у вашу везу. Ако се дописује с њом онда када би требало да буде с тобом, ако му је важнија од тебе, дефинитивно му није само пријатељица.

То нисам био ја

Ово је једна од оних лажи које не подносимо. Ако видимо свог дечка у граду, иако нам је рекао да то вече остаје код куће, најгоре што може да уради је да каже да смо погрешно видјеле.

Нисам видио поруку

Ово је ситуација у коју бисмо још могле да повјерујемо, али већина мушкараца уредно каже да нису имали мобилни код себе, а онда с истог тог мобилног на Фејсбук стављају статусе. Ако већ лаже, нека барем лаже паметно.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана