Мушкарац рођен без пениса: Већина мојих дјевојака није знала

Агенције
Мушкарац рођен без пениса: Већина мојих дјевојака није знала

Ендру Вардл, 41-годишњак из Велике Британије, рођен је без пениса.

Вољели су се платонски, а он је стално измишљао разлоге за избјегавање секса.

Да јој дечко нема пенис сазнала је путем медија након што је Ендру одлучио да јавно исприча своју животну причу.

Рођен је с врло ријетким поремећајем у којем се бешика и мокраћовод развијају изван тијела. Ово стање јави се код једног у 30 милиона мушкараца. Иако су љекари вратили бешику и мокраћовод у тијело, пенис му никада није нарастао, а тестиси јесу.

Ово се врло негативно одразило везу двоје људи јер је Ендру одбијао да разговара са партнерком о својем проблему.

Дуго јој је требало да му опрости што је крио тако животно важну ствар и све вријеме лагао, рекла му је да га неизмјерно воли, а онда су прекинули везу.

"Одлучили смо да је најбоље да се разиђемо. Не могу више да гледам у како пати. Немам шта да јој понудим. Покушао сам да се убијем јер више нисам могао тако да живим. Осјећао сам се као да више немам емоција", признао је отворено.

Спашен је посљедњем тренутку, након што је његова сестра позвала полицију јер јој је дјеловао чудно током телефонског разговора. Провалили су у хотелску собу у којој се налазио и затекли га с ножем. Био је окружен алкохолом и празним кутијама таблета.

Ендру се нада да ће му се живот промјенити након низа операција којима ће љекари покушати да конструишу његову мушкост. Планирају да то остваре користећи кожу, крвне судове и ткиво узето из руке. Нови уд би такође требало да буде функционалан.

У емисији приказаној на телевизијском каналу ТЛЦ, Ендру се присјетио како је то изгледало са женама с којима је излазио.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана