Могуће је вољети двије особе у исто вријеме

Агенције
Могуће је вољети двије особе у исто вријеме

Привлачност између људи је биолошко искуство, па се дешава да док смо у дугој и озбиљној вези, упознамо особу која ће нам пробудити хормоне.

 

Ако сте некада помислили да сте посебан "случај", јер истовремено волите двије особе, ту је професор психологије Рамани Дурвасул да вас разувјери и утјеши. Не, нисте због тога лоша особа и да, то је могуће - тврди он.

"Обично сматрамо да љубав има само један укус, али она је много више од тога. Посматрајмо то овако, чоколада и јагоде су веома различите, али оба укуса су сјајна - објашњава Рамани. - Ми смо компликована бића и зато је лако да двије потпуно различита особине које посједују двије различите особе могу да утичу на нас.

Он сматра да је привлачност између људи биолошко искуство, па се дешава да док смо у дугој и озбиљној вези, упознамо особу која ће нам пробудити хормоне.

А када између два партнера треба да изаберемо једног, јавља се осјећај растрзаности, за коју Рамани опет проналази лијек.

Наставите да истражујете и испитујете њихове афинитете, као и планове које имају са вама. Отворене везе нису толико прихваћене у друштву, али у овом случају вам могу помоћи. Знам да је ово ужасан предлог, али је делотворан. Направите листу предности и мана, само будите искрени према себи када је будете писали. Можда сте тренутно запетљани у вртлогу страсти и навали осјећања, али несебична, чврста и јака љубав увијек побједи на крају.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана