Модни савјети за жене с малим грудима

Агенције
Модни савјети за жене с малим грудима

Жене са малим грудима се нервирају што су мале, а оне са великим управо због супротног. Мале груди имају много предности и лако се можете играти са бојама, дезенима и облицима. Испробајте слиједеће!

Носите моделе са високим оковратником

Једноставно, дубљи изрази привлаче пажњу на мале груди док виши оковратници чак и додају на волумену. Док ће их даме са већим попрсјем избјегавати, ви их поносно понесите.

Нагласите руке и рамена

Нека ваша одјећа ставља акценат на руке и рамена, умјесто на груди. На примјер, мајица са округлим отвором и кратким рукавима је један начин да то урадите. Циљ је привужи пажњу на горњи дио тјела, али тако да фокус не буде на грудима.

Нагласите струк

Нагласите облине носећи одјећу која се припија уз најтањи дио вашег струка. Свако "стезање" струка помаже да груди изгледају веће.

Носите шире ствари

Ако носите шире лепршаве кошуље или панталоне, скренућете фокус са груди.

Поносно понесите боје

Боје могу доста да учине по питању груди. Свјетлије и јарке боје могу да учине да изгледају веће. Зато искористите тренд сезоне и понесите бијело и неон.

Носите отворена леђа

Искористите топлу сезону и носите мајице, топове и хаљине без леђа. Док даме са већим грудима морају да брину о брусхалтеру и јакој подршци за груди, ако имате мале груди искористите то што можете ићи и без бруса!

Носите широке каишеве

Широки каишеви су још један начин да се нагласи струк и дода малим грудима на величини.

Носите карнере и наборе

Носите горње дјелове са карнерима, неким радом или украсима око груди. То ће додати волумен без претеривања.

Носите плетене џемпере

Било шта што има рељефни рад по себи ће учинити груди већим, док ће равно и припијено умањити груди. У хладнијим мјесецима, за вас су супер плетени џемпери, а не фини. Жене са великим грудима ће вам позавидјети на овоме.

Играјте се са транспарентним материјалима

Они су у тренду, али је увијек проблем шта обући испод. Топ или мајица на бретеле су супер за мање груди. Ви то можете, а да не изгледате вулгарно.

Носите уске мантиле и капуте строгог кроја

Жене са малим грудима имају много више опција са јакнама и капутима. Нема мучења са закопчавањем као код већих груди. Зато искористите то.

Поиграјте се са шареним стварима

Често нам кажу да ношење шарених ствари привлачу пажњу и повећава дијелове тјела. За мале груди то је одлична ствар! Шарено, на туфне или са цвјетовима, вама све савршено одговара.

Носите блузе са џепом на грудима

Такве блузе дају пунији изглед грудима. Чак ће сваки детаљ око груди имати исти ефекат.

Избјегавајте хаљине на преклоп

Избјегавајте хаљине или топове који се везују на преклоп, јер они не одговарају увијек малим грудима. Напротив, за њих је углавном потребно пуније попрсје и препоручују се женама са већим грудима.

Избјегавајте спортске брусхалтере

Избјегавајте спортске и брусхалтере без бретела који ће спљоштити ваше груди. Инвестирајте у брусхалтер по вашој мјери.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана