Митови о женама у које мушкарци вјерују

Index.hr
Митови о женама у које мушкарци вјерују

Митова о женама има јако пуно, а мушкарци још увијек вјерују у неке од њих, иако су већ одавно могли да схвате да они немају везе с истином, преноси index.hr.

Жене не воле штребере

Честа заблуда међу мушкарцима је управо та да жене не воле повучене штребере и да ће увијек радије одабрати алфа мужјака. Иако ће неке у партнеру тражити вођу и ауторитет, већина жена ипак неће моћи да одоли слатком повученом типу с којим имају о чему да разговарају. Времена су се промијенила, па тако и жене више цијене мозак него мишиће.

Жене не воле кавалире

Мушкарци који ово мисле или су лијени у овом погледу, или су једноставно налетјели на жену која се због својих претјерано феминистичких увјерења љути када јој неко придржи врата или понуди да плати пиће. Свака жена ће цијенити типа који показује поштовање према њој, а џентлмени су увијек in, без обзира на то колико жене могу да буду самосталне.

Жене занима какав ауто возите

Једно је гледати аутомобил с естетске стране, при чему ће свака особа да преферира љепоту, но постоји мишљење да је женама битан ауто који вози њихов мушкарац. Наравно да постоје оне које неће нити пружити прилику типу који не вози добар ауто, али овдје не говоримо о таквим женама: Жене ће према аутомобилу можда процјењивати особност типа, али никада неће пасти на типа који добрим аутом покушава да сакрије недостатак те особности.

Све жене желе везу

Мушкарци се често боје улазити у дубље односе са женама јер су увјерени да све жене само траже жртву која ће их оженити. Неке желе везу, неке желе забаву, али генерализовати у било којем смјеру је стварно бесмислено. Жене само желе типа с којим ће им бити лијепо, а притисак који друштво ставља на жене можда их понекад тјера да размишљају у том смјеру, но то никако не значи да су све жене залуђене сновима о великој романси.

Жене траже манекена

Наравно да жене слине над типом који рекламира доњи веш, но то не значи да од свог типа очекују да изгледа тако. Код типова је ипак много битније да се понаша лијепо према њима и слуша док причају, а недостатак плочица на трбуху дефинитивно није велики проблем ако је тип добар.

Жене желе најбољег љубавника на свијету

Многи мушкарци мисле да жене од њих очекују неке посебне вјештине у кревету, па се понекад и превише труде. Тип који их обасипа покретима који немају везе с везом никада неће бити привлачнији од оног који једноставно слуша њихово тијело и током секса учи о ономе шта им се свиђа. Уосталом, ако им се тип свиђа, никада им неће бити проблем дати му неколико савјета о ономе шта воле, наравно ако је спреман да послуша.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана