Митови о мушкарцима који немају везе с истином

Index.hr
Митови о мушкарцима који немају везе с истином

Мушкарци су врло мистериозна бића, као и жене, а о оба пола круже разни митови који су врло често чисте измишљотине. Данас се бавимо митовима које стално слушамо о мушкарцима, а баш и не држе воду.

Мисле на секс по цио дан

Сигурно сте чуле да просјечан мушкарац помисли на секс сваких седам секунди, што значи да му је нон стоп у глави, али то уопште није истина. Истраживање Кинсеy института показује како 54 одсто мушкараца мисли на секс сваки дан, али чак њих 43 посто на исто помисли тек неколико пута недјељно или мјесечно. Четири посто мушкараца о сексу не помисли ниједном током мјесеца.

Мушкарци нису причљиви

Постоје истраживања која тврде да жене у дану изговоре пуно више ријечи од мушкараца, али то није баш толико чест случај. Користимо их отприлике једнако, а неки мушкарци чак причају више од жена. Очито је проблем у томе да жене ријетко постављају права питања.

Нису за везу

Изговор који женама даје снагу да преболе чињеницу да су налетјеле на погрешног типа. Истраживања показују да је само 20 посто мушкараца преплашено када се ради о вези, а чак 80 посто њих улази у везу у једнаком односу као и жене.

Не воле први корак

Ово је измислила жена која се боји да приђе мушкарцу, јер се већина мушкараца слаже да воле када жена преузме иницијативу. Ако одбију жену, то врло често није због тога што је прва пришла, него због тога што им се једноставно не свиђа.

Боје се успјешних жена

Неки да, али већина нема проблема са тиме да је поред њих успјешна жена која зна што хоће. Они који се преплаше све су ријеђа врста.

Величина стопала не значи ништа

Мит о томе да по величине његовог длана или стопала можемо сазнати колики има пенис је управо то - мит. Истраживање на Универзитету у Лондону показује да једно нема пуно везе са другим, што је добра вијест за мушкарце с малим стопалима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана