Мириси који пале мушкарце

Aгенције
Мириси који пале мушкарце

Миришљаво тијело за мушкарце представља позив на секс.

Поједине мирисне ноте толико су моћно оружје у завођењу, да мушкарци аутоматски имају жељу да одведу жену у кревет, без претјераног размишљања. И без обзира на чињеницу да су укуси различити, постоји шест мирисних нота које су моћније од других и који год мирис да одаберете, нећете погријешити.

Кокос

Мушкарци позитивно реагују на мирис кокоса, воле шампоне и креме од кокоса на које миришу њихове нежније половине. Можете га узбудити и пружити му најбољи пољубац ако попијете неко пиће које садржи кокос, ако је још притом хладно, пољубац ће бити баш освјежавајући и прикладан за вруће дане. Осим тога, мирис кокоса подсјећа на љето, одмор, опуштање.  

Цитрусно воће

Освјежавајући мириси цитруса попут поморанџе или лимуна је суптилан, али такође подстицајан. Мушкарци их воле јер у мирису цитруса има нешто невино и свјеже. Оно што мами је такође дашак сјежине, чисти, лагани мирис. Цитруси, наравно, највише пале кад је љето. Мирис поморанџе стимулише, а у ароматерапији се користи за подстицај и разбуђивање. Није чудо да агруми мушкарце разбуђују и подстичу да се усредсриједе.  

Ванила

Овај сладак женствен мирис неки мушкарци једноставно обожавају. Ванила их подсјећа на торту, колачиће које би радо појели. Тешко ће одолити жени која иза уха и на врату има тако слатки мирис ваниле.  

Чоколада

Богат, сладак мирис којем нико не може одолити. Чоколада је топла, течна, слатка, желите је појести, полизати, играти се с њом. Жена и чоколада су дефинитивно експлозивна комбинација у кревету.  

Јабуке

Једноставан освјежавајући мирис јабука. Чак и помисао на жену која зубима откида секси гриз мушкарцима може бити напаљујућа. Јабуке миришу лијепо, свјеже, чисто. Мирис јабука препородиће га и пожелиће да вас грицне.  

Природан мирис жене

Многи мушкарци обоавају природни мирис жене, јер га напросто излуђује. Кад вас загрли и помирише иза врата, тај топли мирис жене напросто га доведе до лудила. Уколико вам стално прича како воли начин на који миришете, парфем вам није потребан.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана