Мали трикови великих заводница

tportal.hr
Мали трикови великих заводница

Иако је у мушкој природи да грабе и заводе, мушкарци и те како воле када жена предузме први корак како би их завела и одвукла у кревет.

Ма колико мушкарци вољели да заводе и преузимају кључне кораке у сексуалним играријама, исто тако воле када се нађу у улози плијена. Мушкарци напросто обожавају жене које умију да преузму иницијативу. Допао вам се дечко у дискотеци и желите да га упознате одмах и сада? Вољели бисте да свом мушкарцу приуштите шоу само за његове очи? Шта год да желите да урадите, крените снажно и самоувјерено, а ово су неки од трикова који ће вам у томе помоћи.

Будите опуштени

Шта год у животу да радите, најбољи резултати долазе кад сте опуштени. То важи и за завођење. Неке жене се тешко опуштају, али постоје разне технике опуштања које је релативно лако научити. Што сте опуштенији у сопственој кожи, бољи сте у контакту с другим људима. Опуштеност мами, због чега ће мушкарци пожељети да буду у вашем друштву, а то је важан део успјешног завођења.

Покажите независност

Ни у ком случају не смијете да оставите утисак особе која очајнички жели пажњу мушкарца. Такав осјећај шаље сигнале зависности, а нико не жели жену која само чека мушкарца да јој ријеши све животне проблеме. Будите независна и снажна дама која истовремено може да буде њежна и топла.

Завођење схватите као игру

Будите маштовити, јер завођење јесте једна врста игре. Смјешкајте се, спонтано додирујте, шалите се… Једноставно се добро забавите, без оптерећивања резултатима. Уживајте у игри, јер ће на тај начин уживати и мушкарац којег заводите, а свако воли тај добар осјећај, зар не?

Научите да дијелите комплименте

Мушкарци много воле када им жене показују колико их цијене, поштују и колико им се диве. То не значи да морате да га подигнете на пиједестал, али свакако му уделите с времена на вријеме неки комплимент.

Нека вас лови

Ставите му на до знања да вас прилично занима и да вам се свиђа, али се немојте тако лако препуштати, односно дајте му до знања да вас неће тако лако добити. Поготово не у кревету. Будите прави плијен – надохват руке, али још увијек ван домашаја. У њему ће то пробудити исконски порив за ловом, због чега ћете му постати још занимљивији.

Допустите му да вас научи

Чак и ако сте врло снажна жена која све може сама и која много тога зна, допустите му да ипак буде алфа мужјак. Покажите занимање за нешто до чега му је стало и замолите га да вас научи нешто о томе. Мушкарци воле да уче жене новим стварима, па му приуштите то задовољство.

Извор: Тпортал.хр

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана