Ма какве облине, ово мушкарци траже од жена

Aгенције
Ма какве облине, ово мушкарци траже од жена

Иако се данас највише пажње посвећује физичком изгледу и чини се да мушкарци падају само на облине, истина је мало другачија. У својој партнерки мушкарци ипак траже нешто друго.

Искреност и поверење

Прави мушкарци надасве цијене жену у коју могу имати повјерења и с којом могу бити искрени. Она ће сачувати његову тајну из прошлости или неће нагласити његову ману у друштву уз чашицу више.

Поштовање

Мушкарац не жели да буде с особом која га не поштује. Колеге и породицу баш не можемо да бирамо, но ова је особина нужна за квалитетну везу. Жена која га не спушта и не омаловажава, која зна да да конструктивну критику без вређања прави је драгуљ и зрео мушкарац то зна да цијени.

Смисао за хумор

Особина која је свакако на врху приоритета. Жена која зна да га насмије опустити након напорног дана прави је добитак. Мушкарци напросто обожавају када се жене смију њиховим шалама, али одушевљени су када њихова партнерка успије да насмије њих и натерати их да бар на кратко забораве на обавезе.

Интелигенција и самопоуздање

На срећу, све се више мушкараца не боји самопоузданих и интелигентних жена, дапаче знају колико су заједно моћан пар.

Амбиција и креативност

Партнерка која на њих дјелује креативно и подстицајно прави им је савезник и добитна комбинација.

Добра дјевојка златног срца

Да , истина је - неки мушкарци падају на злочесте дјевојке, но када веза постане озбиљна, поред себе желе топлу и нежну особу која ће се према њима лијепо односити.

Шарм

У једној епизоди популарне серије "Сајнфилд", Џери је излазио с прелијепом плавушом која га је шармом извлачила из непријатних ситуација. Због шармантне жене топлије им је око срца.

Добро тијело

Иако ће ријетко који мушкарац признати да воли када му одмјеравају жену, ипак је мало оних који због тога нису поносни. Мушкарци желе да покажу да су је баш они освојили.

Лијепо лице

Под тим не подразумијевамо класично лијепо лице, већ лице које је одређеном мушкарцу пријатно и лијепо за гледање.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана