Љубавни савjети једне баке

Telegraf.rs
Љубавни савjети једне баке

Младим људима савjети старијих увијек добро дођу, нарочито од оних који су за живота прошли много тога. Овога пута младе савкетује бака Паулина која има, вкеровали или не, 98 година.

Мудрост заиста долази с годинама, стога није на одмет с времена на вријеме послушати баке и деке који су све то што се младима тренутно дешава преживјели прије много година.

Недавно је Ден Адам Шапиро сакупио колекцију разговора са разведеним људима и објавио их у часопису "Есквајер", а као посебна се издвојила бака Паулина која има 98 година, која иза себе има три брака и једну прељубу и која је младим људима поручила четири ствари.

- Најбитније од свега је да морате да будете сексуално компатибилни. То је врло важно. Свако ко вам каже другачије, вјероватно није при себи.

- Јако је тешко "зачинити" и одржати ствари на неком прихватљивом нивоу након десет година. Ако сте изгубили "онај" осећај и ако га је и партнер изгубио, разведите се. То је једини начин да се извучете из ситуације. Сами ћете се љепше осјећати, колико год то звучало невјероватно. Јер очајно је живјети с неким ко вас не чини срећним. То је горе него да сте сами.

- Морате да дате све од себе како бисте усрећили другу особу. Али морате то да урадите тако да свако од вас жели да даје и прима пуно од оног другог.

- Будите страствени и пуни емоција. Без осјећања нема ничега, то је само чин, што никако није добро.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана