Крупна дјевојка и мршав мушкарац – немогуће!?

Б92
Крупна дјевојка и мршав мушкарац – немогуће!?

Увјерење да би парови требало да настају према тјелесној тежини довело је до борбе са којом се двадесетпетогодишња Глорија Шуви Нава и Сан Хозеа у Калифорнији сусреће сваки дан.

Наиме, многи се питају како њен три године млађи дечко Али може да буде са њом, а у есеју који је написала за „Јаху“ отворено говори о неугодним и често грубим коментарима са којима се свакодневно сусреће („Супер је што може да занемари твој изглед”, „Добар је јер жели да буде са тобом” па све до „Да ли је он слијеп?”).

Глорија тврди да коментари не долазе само од њених фанова на блогу већ и од пријатеља чије похвале врло често звуче незгодно.

Ипак, највећи број критика долази од њених фанова, а нека од најружнијих питања које је добила су: „Она има дечка?”, „Шта није у реду са овим свијетом?” или „Њих двоје су имали сексуалне односе? О Боже зашто?”.

Међутим, Глорија се цијелог живота борила са оваквим коментарима и тврди да нема намјеру да се са тиме оптерећује и да планира да једноставно ужива у животу и својој вези. Без обзира на то шта друштво о томе мисли.

Пар се упознао 2009. године на интернету, а Али, који тренутно живи у Глазгову у Шкотској, погледао је један њен видео након чега су почели да се дописују, а тај однос је након пар година прерастао у везу.

- Знала сам да воли велике дјевојке. Све његове бивше су биле помало буцкасте. Неки мисле да је то чудно, али исто је и са људима који воле плавуше, изјавила је Глорија и додала да је након почетка везе почела да мршави.

- Прије Алија се нисам скидала, али сад сам сигурнија у себе. Понекад обучем хаљину која ме не покрива од главе до пете. Уопште ме није брига шта људи мисле. Љепота и везе долазе у свим облицима, а један партнер не мора да пресликава другог. Љубав је љубав. То је лекција коју сам научила у овој вези, додала је Глорија.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана