Кроз које фазе мушкарци пролазе у заљубљивању?

Cosmopolitan.rs
Кроз које фазе мушкарци пролазе у заљубљивању?

Мушкарци често скривају своје емоције. Међутим, захваљујући говору тијела и знацима које шаље лако ћете препознати каква су њихова истинска осијећања.

Осијећања припадника јачег пола није лако докучити. На почетку љубавне романсе, већини дама није сасвим јасно да ли мушкарац жели озбиљну везу или је ту само због провода. Зато вам доносимо кључне фазе кроз које пролази мушко срце, прије него што га стварно поклони једној жени.

Почетна залуђеност

Понашање: Његова моћ лежи у самосвијести и вјештини убјеђивања, а он воли да се хвалише како би вас импресионирао.

Говор тијела: Овај самопоуздани момак има потребу да вас додирује када се извињава. Што више губи самопоуздање, све је више забринут и узнемирен. Примјетићете ноту нервозе коју ће показати кроз појачану физичку активност, провлачењем руке кроз косу или лизањем усана.

Заљубљеност

Понашање: У овој фази, он жели да вам се тотално приближи и укључи вас у све своје активности. Без обзира да ли је у питању спорт, гледање ТВ програма или дружење с његовим пријатељима. Одрећи ће се самосталних излазака, одласка у теретану или на утакмицу.

Говор тијела: Гледа вас продорно и директно у очи (колико год мислили да је то клише), нежно вас додирује, мази по глави или вам склања косу с очију.

Потпуна предаја

Понашање: Ако жели да остатак живота проведе са вама, он ће вам то и показати. Тражиће ваше мишљење о најважнијим питањима. Дијелиће са вама буквално све из свог живота.

Говор тијела: Опонашање вашег говора тијела значи спремност за живот на дуге стазе. Понашаће се попут вашег одраза у огледалу. Ако ви нагнете главу на лијеву страну, он ће је нагнути на десну. Ако ставите руку у десни џеп, он ће је ставити у свој лијеви. Врло је вјероватно да ће у једном тренутку из њега извући прстен.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана