Колико су жене лаке широм свијета?

Index.hr
Колико су жене лаке широм свијета?

Контроверзни и самопрозвани "свјетски заводник" или "секс туриста" Дарјуш Вализадех, познат и под именом Руш В, постао је релативно популаран захваљујући блогу на ком можете пронаћи детаљне описе његових сексуалних подвига широм свијета.

Дарјуш је објавио и неколико сексуалних водича, који су се, очекивано, нашли на удару феминистичких група и оних који сматрају да његове теорије не држе воду. Ипак, има много оних који се окупљају на његовом форуму и износе споствена искуства.

На темељу искуства Дарјуша Вализадеха и његових обожавалаца, аутор Николас Џек створио је карту света која је за кратко вријеме постала велики хит на интернету.

Ова карта показује колико су жене "лаке" у појединим земљама. Рецимо, Иран, Ирак, Саудијска Арабија и Јемен показали су се као најтежа мјеста за потенцијалне "љубавнике". Шпанија, Италија, Алжир и Либија нешто су отвореније, а Француска, Њемачка, Велика Британија, Аустрија и Шведска спадају у "нормалну" категорију.

У лакој категорији нашао се велики број земаља, између осталог и Хрватска, Србија, Босна и Херцеговина и Словенија, а у врло лакој категорији су Перу, Боливија, Куба и Тајланд.

Наравно, не треба наглашавати колико обазриво ваља приступити оваквим генерализацијама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана