Колико сте привлачни мушкарцима?

tportal.hr
Колико сте привлачни мушкарцима?

Много тога утиче на привлачност, посебно став којим одишете.

 Ако саме за себе сматрате да нисте привлачне врло вјероватно је да ће то и други мислити. Најпознатији секс експерт на свијету, Трејси Кокс тврди да већина људи није способна да види ширу слику привлачности. Преносимо вам неколико њених савјета…

Да ли водите рачуна о изгледу?

Привлачнији људи су свијесни свог изгледа и углавном вјерују да изгледају добро. Ипак, људи који се често брину око изгледа најчешће себе не сматрају привлачним, иако то заправо јесу. То би могло бити зато што се неријетеко упоређују са другим људима, посебно онима који су изузетно згодни и привлачни. Наравно, упоређивање никуд не води.

Колико су ваши бивши били привлачни?

Можда то нисте знали, али људи се подсвјесно повезују са особама за које мисле да су им сличне, посебно у физичком смислу. Ипак, како старимо, изглед постаје све мање важан. Осмотрите слике својих бивших партнера. Да ли изгледају добро? Отприлике слично мислите и о свом изгледу.

Колико сте емотивно интелигентни?

Емоционална интелигенција је кључан фацтор привлачности. Добра је вијест је да се на томе може радити, односно може се повећати. Искреност, оданост, брижност и саосјећајност су дивни квалитети који су сваком привлачни. Имате ли их? Ако је ваш одговор не, порадите на томе.

Да ли сте приступачни и дружељубиви?

Све нас привлаче људи чије лице краси осмјех, који су толико дружељубиви да имате осјећај да их годинама познајете иако није тако. Личност игра невјероватно велику улогу у привлачности. Свакоме су привлачнији весели људи који лако комуницирају с другима од оних затворених и неприступачних. Хумор је такође важан. Сви воле људе који знају да их насмију и орасположе.

Колико имате година?

Иако савремено друштво пропагира младост као једино привлачно доба у животу једне жене, чињеница је да жене старије од 40 година никада нису боље изгледале, а самим тим су и привлачније. Захваљујући разним козметичким, али и хирушким помагалима жене дуго могу задржати лијеп изглед. Неколико истражвања је показало да мушкарци тешко могу да уоче разлику између двадесетогодишњакиње и четрдесетогодишњакиње. Осим тога, жене се с годинама све боље осјећају у сопственој кожи, а ништа није привлачније од самопуздања.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана