Колико смо задовољни сексом у браку?

tportal.hr.
Колико смо задовољни сексом у браку?

Ново истраживање о стању британских бракова открило је да чак половина удатих жена није задовољна количином секса са својим мужевима. Код мушкараца је та бројка још већа: 70 посто мушкараца није задовољно количином интимности, а и једни и други утјеху траже у прељуби.

Анкета агенције One Poll која је покушала да утврди ниво сексуалне среће у Великој Британији показала је да је нешто више од 50 посто удатих жена незадовољно својим сексуалним животом, а у неким дjеловима земље незадовољство је веће, пише Mail Online.

Тако у Велсу готово двије трећине брачних парова (64 посто) није задовољно учесталошћу интимних односа са својим партнером. Истраживање је такође показало да је број несрећних мужева још већи: 70 посто ожењених мушкараца изјавило је да није задовољно својим сексуалним животом.

Роузи Фримен-Џоунс, представница странице IllicitEncounters.com која је наручила истраживање, каже да су резултати поразни и да удате жене и мушкарци нису срећни количином интимности у свом животу.

"Врло је озбиљно стање ако више од половине испитаних жена у свим диjеловима земље каже да је незадовољно својим браком због количине секса".

Истраживање је такође показало да је то незадовољство у браку довело до све већег броја прељуба. Једна од четири ожењене особе (25 посто) у Лондону признала је да је имала секс ван везе, а чак осам посто ожењених партнера признало је да је имало више од пет ванбрачних веза.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана