Колике груди жене желе?

Агенције
Колике груди жене желе?

Жене које прије уграђивања импланта у груди испробају ношење специјалног пуњеног грудњака, обично се послије одлуче на још веће силиконе

."Испробај прије него што купиш" идеја подразумјева ношење брусхалтера који приказује како ће изгледати импланти које је пацијенткиња одабрала.

Међутим, жене се послије неолико дана ношења таквог веша обично одлучују на још веће импланте, него што су првобитно планирале.

Звучи невјероватно, али даме обично пожеле да њихове груди буду чак 30 одсто веће, него што су раније хтјеле, што доводи до пораста потражње за силиконима којима одговара корпа Д величине у Великој Британији.

Мерк Хенли који је на челу клинике Ист Мидландс Естетик у Нотингему ову технику је применио на 162 жене и презентовао резултате на годишњем састанку Британске асоцијације естетских хирурга.

Он каже да жене које бирају мање импланте, то чине зато што не желе да изгледају као познате личности које су вишеструко увећале груди, али да им ношење "пробних груди" помаже да стекну самопоуздање и ипак се одлуче за веће.

"Жене су послије операције срећне и осјећају да су донијеле праву одлуку. Раније се велики број њих враћао на још операција, како би добио груди какве заиста жели", каже он.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана