Који су највећи бламови у сексу?

24sata.hr
Који су највећи бламови у сексу?

Свакоме од нас се догодила барем једна од ових ствари. Неки људи ће се правити да је све ок, неки ће причати о томе, а неки ће се осјећати толико посрамљено да ће чак размишљати о раскиду. Колико сте од ових ствари већ доживјели?

ГАСОВИ

Секс након фине порције ћевапа може бити свакакав, али једно је сигурно: Мириси који долазе у пакету баш и нису превише сензуални. Ту је још и пазух који је баш сад одлучио да се активира, а о изненадном испуштању гасова које нас понекад изненади уз попратни звук не желимо ни да размишљамо. Добра вијест: Већина мушкараца ово неће нити примјетити.
 

БРЗ СВРШЕТАК
Очекивала си маратон, а добила спринт на 100 метара? Ако је твој дечко иначе пуно издржљивији, а само му се понекад омакне Јусеин Болт, то и није нека бламажа. На теби је само да му то објасниш, јер се сваки мушкарац брине шта ће се догодити с његовим угледом након кратког секса.


СУВО И МЕКАНО
Сви смо чули за мушкарца који има проблема с ерекцијом, али ријетко ко прича о женском еквиваленту. Једном или два пута је ок, али ако је он спреман, а ти баш и не, секс ће бити релативно лош за обоје. Ове се бламаже можете лако ријешити куповином лубриканта, што је много једноставнија солуција од оне која треба мушкарцима с проблемима у перформансу.


МЕНСТРУАЦИЈА
С њом никад на зелену грану: Кад ти највише треба, она касни, а појави се кад јој се најмање надаш. Неочекивано крварење током секса није тако велика бламажа када је ријеч о твом дечку крај ког ти је пријатно, али може бити јако непријатно у комбинацији с новим дечком.


ТРЕЋА ОСОБА
Секс у троје је сан већине мушкараца, али секс у двоје са неочекиваним упадањем маме, сестре или поштара у собу је јако непријатно искуство.


СЕКС ИЗ СНОВА
Не говоримо о савршеном сексу, него о ситуацији у којој једна особа утоне у сан усред акције. Вјерујемо како се мушкарцима то ређе догађа, али сигурни смо да никоме није пријатно када особа коју покушавају задовољити једноставно захрче.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана