Које је идеална разлика у годинама?

Агенције
Које је идеална разлика у годинама?

Упркос увријеженом мишљењу да је идеално да у вези мушкарац буде старији а жена млађа, посљедњих година се биљежи све већи тренд који подразумјева обрнуту разлику.

Наиме, у порасту је број веза у којима су жене старије од својих партнера. Можда би овај број био и већи да не постоје одређени фактори који то спречавају.

Према недавном истраживању које је обухватило око 2000 одраслих особа, идеална разлика је када је мушкарац старији четири и по године од жене. Половина испитаника је изјаивла да не постоји иделана разлика у годинама и да разлика у годинама нема никакве везе са успјехом везе.

Занимљиво је да чак 33 одсто жена жели везу са мушкарцем који је старији и до седам година, а само је једна у 100 жена изјавила да би више вољела да је у вези са млађим.

У даљем испитивању установљено је да је финансијска стабилност главни разлог зашто жене смартају да су старији мушкарци пожељнији, а њих чак 55 одсто је рекло да саме не би могле да плаћају кредит за кућу или приуште неку већу новчану инвестицију.

Жене са обезбјеђеном финансијском будућношћу се лакше опредјељују за млађе партнере у односу на ове друге, утврдило је истраживање.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана