Ко су седам највећих женскароша свих времена

Index.hr
Ко су седам највећих женскароша свих времена

Женскароши су озлоглашена врста мушкараца која вреба своје жртве изненађујуће снажном секси каризмом којој се мало која жена може одупријети.

 Животни циљ овог предатора је спавати са што више различитих партнерки током своје заводничке каријере те притом избјегавати емоционалну повезаност. Приликом постизања свога циља наилази на разне препреке, попут лошега гласа који га у одређеном тренутку почиње пратити па је присиљен мијењати локацију у потрази за новим жртвама. Доносимо вам попис оних најгорих:

 

Fidel Castro

Кастро је задовољавао двије различите жене на дан; једна је на репертоару била за ручак, док је друга чекала вечеру. Тај живахни темпо осигурао му је да током 40 година дође до бројке од невјероватних 35.000 жена које је су се нашле у његовој постељи.

Wilt Chamberlain

Кошаркашка легенда Вилт Чемберлејн, својевремено је тврдио да је спавао са 20.000 жена. Изјавио је како би било боље да је с једном женом био хиљаду пута те да не вјерује да је добар љубавник зато што се ниједна од његових партнерки није вратила по још.

Warren Beatty

Он је, изгледа, успио завести 12.775 жена прије него што се смирио с Анет Бенинг 1992. године. Бити је жарио и палио својим секси изгледом у млађим данима, а нису му одољеле ни славне особе попут: Натали Вуд, Дајан Китон, Џејн Фонда и свестране Мадоне.

Charlie Sheen

Господин Шин тврди да је промијенио 5000 сексуалних партнерки. Нисмо сигурни колико је њих било плаћено за сексуалне услуге, али смо сигурни да је љубав између њега и проститутки обострана, он воли њих, а оне воле - његов новац.

Gene Simmons

Џин је познатији као “Демон” који рига ватру и бљује крв у хард рок саставу Kiss. Басист ове планетарно популарне групе водио је љубав с више од 4600 жена, а да га се не би прозвало лажовом - вриједно је фоткао сваку од њих након што су игрице у кревету завршиле.

Ron Jeremy

У овом случају докази су јасно видљиви. Као порноглумац Рон је наводно спавао са 4000 партнерица тoком своје каријере, што је разумљиво с обзиром на природу посла.

Julio Iglesias

Латински заводник златног гласа љубио је више од 3000 жена. Но оповргнуо је гласине злочестим коментаром наводећи да овај број вриједи само до 1976. те да жене послије те године нису рачунали.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана