Ко су најбољи љубавници у Европи?

Daily Mail
Ко су најбољи љубавници у Европи?

Које нације крију најбоље а које најгоре љубавнике? Ко воли да има секс на јавним мjестима? Ко воли да се снима током секса а ко мијења највише партнера? Ко највише вара своје партнере?

Истраживање британске агенције за истраживање јавног мњења YouGov донијело је занимљиве резултате у вези са чињеницима које нације крију најбоље а које најгоре љубавнике у Европи.

Поређено је 12 европских земаља: Финска, Француска, Велика Британија, Шпанија, Данска, Холандија, Швајцарска, Италија, Аустрија, Њемачка, Шведска и Белгија.

На овој листи, Британци су убједљиво најгори љубавници док су ласкаво прво мјесто понијели – Швајцарци.

У истраживању, мушкарци су замољени да оцијене своје сексуалне перформаске на скали од 1 до 5. На поменутој скали Британци су себе оцијенили просјечном оцјеном – 3.3 док су самоуверени Швајцарци себи дали оцијену 3.9 а прате их Холанђани и Аустријанци.

Слична слика настала је када су замољени да оцијене тренутно стање својих сексуалних живота. Опет су Швајцарци избили на прво мјесто, прате их Холанђани и Шпанци а Британци су се нашли на зачељу листе.

YouGovоуГов истраживање обављено је на узорку од 14.000 људи.

Занимљиве чињенице:

- Британци су одмах иза Финаца на листи када је настраност у сексу у питању (посебно воле да се снимају док имају секс).

- Данска је на првом мjесту када је секс у јавности у питању а прате је Аустрија и Велика Британија. Занимљиво је да Французи, које прати репутација најбољих љубавника, воле да имају секс у строгој приватности своје спаваће собе.

- Французи су, међутим, на челу листе када је број партнера у питању.

- Данци и Французи највише варају партнере, док су Холанђани највjернији.

- Скандинавски народи су на врху листе када је секс за једно вече у питању.

А најбоље сексуалне перформансе имају:

1. Швајцарска
2. Холандија и Аустрија
3. Шпанија и Италија
4. Белгија и
Њемачка
5. Француска и Шведска
6. Финска
7. Норвешка
8. Данска
9. Велика Британија

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана