Ко је жена иза Феликса Баумгартнера?

Агенције
Ко је жена иза Феликса Баумгартнера?

Када дечко Никол Етл каже да иде на посао, то значи да се пење 39 км изнад земље да би одатле скочио. Ту везу не би могле да издрже оне са слабим срцем.

Када је у недхељу поподне Феликс Баумгартнер пробио звучни зид својим рекордним скоком из свемира, научници, инжењери и фанови су бодрили некадашњег војног падобранца. А његова дјевојка Никол Етл молила се само да остане жив.

„Лакнуће ми кад га будем видјела овдје како стоји преда мном”, казала је она новинарима окупљеним у Розвелу који су чекали да 43-годишњи Аустријанац уђе у историју.

Као човјек који је извео најбржи слободни пад са највише висине, Баумгартнер може да буде захвалан на много чему. На врху листе је његова 30-годишња дјевојка која је брисала сузе док је гледала лет свог момка на екрану, у душтву његових родитеља.

Никол Етл је бивша гимнастричарка и Мис Доње Аустрије, сада тренер у Линцу. У вези је са Феликсом најмање две године и за то вријеме га је редовно пратила у његовим вратоломијама широм свијета.

Овај посљедњи подвиг вјероватно је још више зближио пар. Баумгартнер је изјавио да жели да се повуче и води миран живот са својом дјевојком у САД и Аустрији и повремено одлази у пилотске мисије спасавања, баш као и сваки „нормалан” дечко.

„Повлачим се из овог опасног посла”, рекао је Баумгартнер. „Желим да нађем лијеп и пристојан посао као пилот хеликоптера. Борићу се против пожара и спасаваћу људе. Без мејлова и телефонских позива”.

Међутим, тешко да ће овај пар икада водити нормалан живот. Осим што је за рекордно вријеме стекао милионе обожаваоца, Баумгартнер је за рекордно вријеме постао и миљеник жена. Једно од најпопуларнијих питања на Твитеру јесте - да ли има дјевојку.

О његовом приватном животу се мало зна, али Никол дјелује као прави пар за Феликса. И сама је спортисткиња и не боји се висина. Пратила га је у хеликоптерима приликом његових подвига и била му највећа подршка током припрема за скок из свемира.

На свом блогу Феликс је 2010. писао о својој посјети тиму младих гимнастичарки које Никол тренира, а прије два мјесеца је на Фејсбуку профилу објавио фотографије под називом „Викенд одмор са мојом дјевојком Ники”.

Ако је и било сумње о његовом љубавном статусу, бројне романтичне слике су рекле све. Никол и Феликс на њима возе чамац, наздрављају у купаћим костимима и раде стој на глави, баш као и сваки други заљубљени пар.

„Језеро, чамац, пиво и дјевојка! Питам се шта сет ви радили за викенд? Претпостављам нешто слично овоме?” написао је Баумгартнер испод албума.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана