Ко је бољи у кревету - бринете или плавуше?

Aгенције
Ко је бољи у кревету - бринете или плавуше?

Око 58 одсто мушкараца тврди како су бринете најбоље љубавнице, а најмање гласова добиле су црвенокосе. Уз добар изглед, наравно, важне су и кулинарске вјештине.

У најновијем истраживању мушкарци су се коначно одлучили: бринете су у кревету боље него плавуше. Оне су на другом мјесту најбољих љубавница.

Готово 58 одсто мушкараца тврди да су бринете боље у кревету од плавокосих жена, пише "Дејли Мејл". Након бринета и плавуша, тек 12 одсто њих титулу најбољих љубавница дало је црнокосама, а девет одсто мушкараца сматра да прво мјесто заслужују црвенокосе.

Осим доброг изгледа, врло важан фактор код одабира партнера је и смисао за хумор и колико добро се партнер сналази у кухињи. Управо је ова посљедња вјештина важна за 55 одсто мушкараца, док су женама привлачнији забавни партнери. Четвртина припадница љепшег пола спавала би с партнером који има добар смисао за хумор, иако их физички не привлачи, потврдила је студија.

Истраживање је показало да је за мушкарце идеална жена бринета са савршеним кулинарским вјештинама, али припадницама љепшег пола изглед није ни најмање важан. Оне само желе партнера који може да их насмије.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана