Какви мушкарци најлакше освајају женска срца?

novosti.rs
Какви мушкарци најлакше освајају женска срца?

Већини жена се допадају мушкарци који воде рачуна о свом изгледу.

Поједине даме привлачи мирис парфема, друге воле мирис чистог мушког тијела послије туширања. Међутим, постоје и ствари које немају везе са изгледом. Истраживања широм Европе показала су да љепши пол очекује да их партнер потпуно разумије, када су тужне и нерасположене покаже пажњу и бригу.

Ако умије да слуша њене приче и демонстрира колико му је стало до партнерке, жена стиче утисак да може да се ослони на њега, па се опушта у вези и препушта се осјећањима.

Духовити мушкарци су популарни и радо виђени у сваком друштву, па су и привлачнији од конкурената који немају смисла за хумор. Онај ко увијек може да насмијеје жену, лако ће да нађе и пут до њеног срца.

Каваљери су увијек у "моди", јер нежнији пол ужива да им мушкарац отвари врата или се понуди да понесе пртљаг. И дарежљивост је особина коју свака дама цијени, није ријеч само о плаћању вечере, већ и спремност да јој поклони вријеме и пажњу...

Љепши пол се везује за партнера коме може да вјерује. Допадају им се и они који умију да уживају у животу, отворени су за нове идеје и активности. Наравно, изнад свега, важно је да осјећају да су вољене и поштоване, а то ћете им најбоље показати пољупцима и загрљајима.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана