Какве жене траже милионери?

Huffington post
Какве жене траже милионери?

Судећи по најновијем истраживању које је спровео сајт за упознавање за милионере MilionaireMatch.com, богати мушкарци имају знатно другачије захтјеве за забављање од богатих жена.

Сајт је интервјуисао насумичан број њихових корисника, који броји 15.000 особа, како би сазнао какав тип људи траже милионери.

Резултати су открили да највећи број мушкараца милионера, њих 79.6 одсто, тражи жене које нису богате, док 84.5 одсто жена милионера жели да упозна подједнако имућног мушкарца.

Представник сајта, Дарен Шустер, изјавио је да је један од разлог због којих мушкарци не желе да се забављау са богатим женама њихова потреба да пронађу партнера о коме ће се бринути.

„Били смо изненађени када смо открили да велики број наших чланова милионера тражи особе које нису богате. Изгледа да они желе да дијеле своје богатство са особама које нису толико имућне. Са женама је, са друге стране, потпуно другачије", изјавио је Шустер.

Женски милионери који су учествовали у анкети открили су да не желе да се брину о било коме и да траже партнера који је финансијски стабилан".

Резултати су такође показали да су богате жене знатно опрезније са својим богатством него мушкарци приликом уласка у брак.

Скоро 80 одсто жена изјавило је да би од партнера тражиле да потпише предбрачни уговор, док би ово захтјевало свега 17.4 одсто мушкараца.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана