Какве мушкарце жене треба да траже послије тридесете?

Агенције
Какве мушкарце жене треба да траже послије тридесете?

Сценарио састанака се доста мијења у тридесетим годинама. Искуснији сте, зрелији и доста сте научили из својих грешака.

Тада почињете да тражите нешто више од онога што сте тражили и очекивали у двадесетим годинама. Ево неких савјета за састанке послије тридесете године.

1. Ситуирани мушкарци

Тражите мушкарце којима је сређен живот, који су ситуирани што се тиче посла и финансија. Они ће моћи у потпуности да вам се посвете. Млађи мучкарци који тек јуре каријеру су превише преокупирани послом да би могли да вам посвете довољно пажње.

2. Успорите

Раније сте вјероватно уживали да се брзо упустите у везу и исто толико брзо је окончате без трунке кајања. Међутим, сада сте старији и мудрији и не треба ништа да брзате. Дајте себи времена да оцијените да ли желите да се упустите у везу са неким. Уколико сте пронашли праву особу за вас, полако идите напред.

3. Вријеме за вас

Када сте били млађи, са партнером сте проводили највећи дио времена и упуштали се у доста заједничких активности. У тридесетим сте већ зрела особа која треба да проводи довољно времена радећи оно што воли, сама или са пријатељима.

4. Не одуговлачите

Довољно сте искусни и мудри да схватите када нешто не функционише и тада треба да будете одлучни и ставите тачку на то. Не будите емоционални већ практични и наставите даље.

5. Нађите некога са ким можете да се поистовјетите

У тридесетим годинама знате довољно о себи и својој природи. Због тога треба да пронађете некога ко је на истој таланој дужини и ко вас прихвата такву каква јесте. Тада нећете морати много да се прилагођавате и правите велике промене.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана