Kаква шминка никада неће изаћи из моде?

Aгенције
Kаква шминка никада неће изаћи из моде?

Трендови у шминкању се стaлно мијењају. Док је у једном моменту у моди плава сјајна сјенка са што више шљокица или тамно зелени лак за нокте, у другом је то нешто сасвим друго.

Ипак, постоји нешто што никад не излази из моде и што сваку жену чини нежном и женственом.

1. Црвени кармин

Без обзира на боју коже, црвени кармин је је нешто што је увијек атрактивно и што свакако привлачи пажњу. Многе жене имају предрасуде када је црвени кармин у питању и не желе да га носе јер смартају да им не стоји или да изгледају вулгарно. Међутим, многи стилисти тврде управо супротно. Зато драге даме немојте се бојати црвеног кармина.

2. Беспрекоран тен

Савршен тен је сан сваке жене, а тајна лежи у томе да откријете каква подлога и руменило вам савршено пристају. Комбиновањем ових производа сигурно можете постићи да и ваша кожа изгледа блиставо и беспрекорно.

3.Црни ајлајнер

Неизбјежан у женским торбицама, црни ајлајнер никад не излази из моде. Уколико желите да постигнете што бољи ефекат нанесите га тако да постигнете изглед мачјих очију.

4. Дефинисане обрве

Лијепо дефинисане, односно обликоване обрве ће свакако истакнути вашу шминку. Ако су вам пак, обрве ријетке слободно их са оловком у одговарајућој боји благо исцртајте и добићете жељени ефекат.

5. Сијенка у боји коже

Уколико мислите да је тамна сијенка та која ће истаћи ваше очи, варате се. Сијенке у боји коже, односно у свијетлим крем и ванила тоновима ће ваше очи учинити већим дајући вам природан изглед.

6. Румени образи

Не занемарите важност руменила у шминкању, оно чини ваш цијелокупан изглед још бољим.

7. Вјештачке трепавице

Вјероватно постоје даме које су противнице свега што је вјештачко, али уколико желите да постигнете "ва ва воом" ефекат вјештачке трепавице ће вам сигурно у томе помоћи.

8. Оловка за уста

Ниједан класичан "мејкап" изглед не би био потпун без оловке за уста. Користите одговарајућу оловку уз кармин, маскару и мало руменила и бићете увијек у тренду када је шминка у питању.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана