Како жене саботирају своју срећу у везама

index.hr
Како жене саботирају своју срећу у везама

Прије него што за све што не ваља окривите партнера, суочите се са својим манама и преузмите свој дио одговорности за проблеме у вези.

1. Не сређујете се више

Послије периода у коме сте унапред размишљали о комбинацијама којима ћете га оставити без даха, наступило је раздобље тренерки, јеловника на мајци и природне љепоте, односно непосвећивања пажње ни себи ни њему. То је у реду, али само ако немате ништа против тога што ће он престати да вас доживљава као предмет пожуде. С времена на вријеме потребно је да га изненадите, а и ви ћете се осјећати боље.

2. Љубомора и забране

Од оне "не можеш да гледаш Лигу шампиона, јер ми почиње омиљена серија" до тога да се дурите сваки пут када пожели да изађе с пријатељима. Ако не желите да ваш дечко буде један од оних који своју дјевојку описују као аждају – мало олабавите. Уосталом, ни њему није драго кад ви излазите с пријатељицама (иако вам то никада неће признати).

3. Више не проводите вријеме заједно

Ваш дечко већ дуго долази код вас тек кад прегледа Фејс, а више ни не излазите. Код куће није баш увијек најљепше, а за добру везу повремени заједнички изласци су неопходни. Ако они постану чаробни, али само једном годишње – вријеме је за промене.

4. Очекујете да он размишља као жена и да вам чита мисли

Таква очекивања не само да су бескористан губитак времена, већ су и велики узрок тензија. Мушкарце жене збуњују, а жене не разумијеју мушкарце. Тако је увијек било, тако ће и остати. Из тог разлога су комуникација и компромис јако битни.

5. Покушавате да га промените

Немојте, осим ако се дотични облачи стварно лоше или ако се ради о ситницама које вам иду на живце. Немогуће је променити нечију личност. Преостаје вам или да га прихватите таквог какав је или да тражите даље. Уз мали подсјетник да ни ви нисте баш у свакој ситуацији "идеалан материјал за удају".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана