Како оргазам утиче на изглед жене

Index.hr
Како оргазам утиче на изглед жене

Сјајно лице и румени образи чине твоју колегицу једноставно неодољивом, а тај изглед је нешто што би и сама вољела да постигнеш али не знаш како?

Твоја пријатељица можда то неће хтјети да призна, но њезина тајна вјероватно није у скупом руменилу. Можда је рођена с тим, а можда је то нешто друго...

Због секса сјајимо

Истина је, секс женској кожи даје божанствени сјај који је тешко постићи на неки други начин. Секс активира циркулацију, која пумпа кисик у њену кожу и чини је сјајном. Уз то, елиминише токсине и чини усне пунијима, што је одлична замјена за скупе третмане Ботоксом.

Секс чисти кожу

Као и вјежбање, секс помаже у успостављању равнотеже хормона. Резултат: чишћа кожа и здравија коса, а то су довољни разлози за практицирање ове врсте активности.

Успорава старење

Током секса жене се осјећају млађе, а тај се учинак наставља и након самог чина. Сексуална активност повећава производњу колагена, који спречава настанак бора.

Влажи кожу

Циркулација је повећана током секса, па тако тијело боље функционише, и лакше хидратизира кожу. Уз воду и креме, секс је одличан начин за борбу против суве коже, поготово зими.

Чини нокте снажнијима

Исти хормони који су заслужни за лијепу кожу и косу дјелују и на нокте, па ће тако учестали секс осигурати и чврсте нокте, којима жена може да гребе свог драгог.

Чисти поре

Током секса се знојимо, а зној ће очистити поре од прљавштине, остатака шминке и осталих штетних материја које се накупљају током дана.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана