Како од лошег љубавника направити доброг?

Aгенције
Како од лошег љубавника направити доброг?

Ваш партнер је згодан, забаван, паметан и јако вам се допада. Међутим, постоји проблем који не знате како да рјешите. Лоше се љуби? Пребрзо доживљава врхунац? Досадан је у кревету?

Пребрзо доживљава врхунац - Рјешење овога проблема нуди сексолог и аутор књиге "The Big O: Orgasms: How to Have Them, and Keep Them Coming ", Лу Паџет. У наведеној ситуацији он савjетује да жена контролише ситуацију. "Побрините се да ви контролишете ситуацију и одређујете брзину покрета. Током секса будите горе и мало успорите ритам", каже Паџет.

 Секс гуру Ејми Левин каже да "катастрофе у кревету" уопште нису катастрофе и савjетује: "Најчешће те ситуације уопште нису катастрофалне већ нуде могућности да испробате разне начине који ће вас довести до бољег и страственијег секса".

Не може да постигне ерекцију - "Појачајте стимулацију! То значи више рада руком, устима и мало лубриканта. Уколико не упали, пребаците се на неки други дио његовог тијела јер посљедње што желите да добијете је његова нервоза и несигурност", саветује Ејми Левин. 

Лоше се љуби - Баците се на секси игрицу љубљења тако што ћете му показати пољубац и потом тражити вас копира. "Прво му лагано сишите доњу усну, затим га пољубите језиком, а онда своје усне задржите на његовима. Послије тога затражите да вас копира, а затим то све укомпонујте у савршени пољубац", саветује Ејми.

Заспи одмах послије секса - "Умјесто уживања у вечерњем сексу, послије ког се он окрене на другу страну и заспи, ви водите љубав или практикујете секс на брзака у вријеме када знате да не може да себи приушти спавање. Препустите се страсти ујутру чим се пробудите - тада сигурно неће заспати", још један је савјет Левинове.

Прескаче предигру - "Понашајте се према њему као према плесном партнеру и поведите га на мјеста на која год желите", каже Лу Паџет и додаје: "Додирујте га на начин на који желите да он додирује вас, па затражите да вас прати".

Није заинтересован за секс - Ову ситуацију није баш лако поправити, али уз труд и упорност, није немогуће. "Уколико се његова жеља за сексом промјенила, провјерите има ли то везе са неким лијековима. Осим тога, ако је у посљедње вријеме депресиван или под јаким стресом, поразговарајте о могућој посјети терапеуту. Међутим, уколико никада није ни био нешто претерано заинтересован за секс, можда би требало да преиспитате своју везу", савјетује Паџет.

Лоше му иде орални секс - Немојте очекивати да из прве може да пронађе све ваше осјетљиве тачке. Уколико никако не успјева да вас задовољи оралним сексом, покажите му шта ради погрешно, а шта добро и на крају реците шта ви желите. Врло брзо послије тога требало би да услиједи и задовољство!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана