Како изабрати узмеђу два мушкарца?

Агенције
Како изабрати узмеђу два мушкарца?

Ова компликована ситуација у којој се можете наћи је збуњујућа за све који су умjешани, а нажалост, некога ћете и повредити. Уколико вам треба мало помоћи око тога како да изаберете између два мушкарца, ево неколико савjета.

1.Утврдите квалитете обојице

Један од најбољих савjета како да изаберете између два мушкарца јесте да утврдите шта заправо желите од партнера. Направите листу и напишите које особине желите да ваш партнер посjедује. Иако сви имамо различите критеријуме приликом избора, постоје одређене особине које сваки добар мушкарац треба да има, а лојалност, доброта и саосjећање су свакако на тој листи. Добро размислите који од двојице посjедује особине које тражите.

2.Колико сте компатибилни?

Открите са којим мушкарцем сте најкомпатибилнији по питању животних одлука, односно карактера, циљева у каријери, финансија, као и колико дјеце желите да имате.

3.Упоредите удвараче

Приликом избора партнера морате бити и аналитични, нарочито ако бирате између двојице. На листи коју сте већ направили са важним особинама, напишите имена удварача поред оне особине коју посејдује. На тај начин ће вам бити мало јасније који вам мушкарац више одговара јер ће посједовати више оних особина које тражите у вези.

4.Фактори који нарушавају везу

Размислите о стварима које не можете да толеришете код партнера. Можда ваш будући дечко не уме да прави компромисе, не посједује страст за путовања и има кратак фитиљ, а те особине ви свакако не можете да толеришете.

5.Узмите у обзир ваша осјећања

Размислите како се осјећате када сте са једним од удварача. Са којим више волите да проводите вријеме? Са којим вам је забавније? Који је пажљивији према вама? Који вас више сексуално привлачи? Због кога вам дрхте кољена и раде лептирићи у стомаку?

6.Обратите пажњу на суптилне знаке

Жене некада носе ружичасте наочаре због којих превиде неке ствари које не би требало. Потребно је ситуацију сагледато објективно. Можда постоје суптилни знаци које сте ви несвијесно игнорисали. Неки од знакова могу бити: негативан став према животу, константно окривљавање других за своје проблеме, али и пребрзо везивање.

7.Како се он сналази у животу

Помислите на ситуације у животу и како би се сваки од мушкараца носио са њима. На примјер, како преживљава лош дан? Како се носи са неочекиваним изазовима? Да ли је тип особе који учи из својих грешака или одбија да призна да је погрешио? Који ће прије бити са вама у добрим, али и лошим тренутцима?

8.Осјећај преваре

Када сте на састанку са једним од удварача да ли у стомаку имате осјећај као да другог варате? Имате осјећај као да више припадате другом мушкарцу него овом са којим сте на састанку. На тај начин вас ваша подсвијест обавијештава да је донијела одлуку уместо вас.

9.Слушајте срце

Затворите очи и заиста ослушните своје срце. И поред свих листи које сте направиле можда тако откријете да ниједан од двојице мушкараца није за вас. У том случају, боље је да то сада схватите него после пар година.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана