Како да жене изгубе главу за вама

Агенције
Како да жене изгубе главу за вама

Многи мушкарци никад нису научили како да разговарају са женама, и због тога пролазе кроз живот неспособни да их привуку. Ових 15 савјета ће вам помоћи да будете сигурни да не правите грешке са женом коју желите да привучете.

Жену највише можете да привучете кроз разговор, а ево којих 15 ствари зна сваки мушкарац који има успеха са женама:  

1. Треба да причате о "емотивним" темама као што су успомене из дјетињства, будуће амбиције или њене страсти. Такве теме за разговор ће срушити њене емотивне баријере.  

2. Жене желе мушкарца који се не плаши да их води. Док причате са женом држите контролу над разговором. Никад не чекајте да она одређује о чему ћете причати.  

3. Обратите пажњу на невербалне знакове које вам жена шаље. Ако сте јој превише близу, случајно сте је пљуцнули док причате, или сте учинили да се осјећа непријатно на било који начин... послаће вам наговјештај. Обратите пажњу на то.  

4. Запамтите мото "Забавно не смијешно". Жене привлаче мушкарци који им дозвољавају да се забављају. Не концентришите се на то да су вам шале најсмешније. Концентришите се на то да јој покажете највише узбуђења и уживања.  

5. Изазивајте је. Један од најлакших начина да разговор са женом доведете до нивоа да буде забаван и заводнички је да је задиркујете. Сјетите се времена које сте провели на игралишту. У мушко-женским односима оно што је важило на игралишту, још увијек има ефекта.  

6. Постаните интимни са њом. Жене пале мушкарци који се не плаше да воде разговор на личном, интимном нивоу.  

7. Гледајте јој у длан да бисте је узбудили. Или пронађите неки други начин да јој кажете оно што сте приметили у вези ње. Жене обожавају да чују шта други мисле о њима.  

8. Избјегните превише комплимената. Жене одбијају мушкарци који дјелују очајно. Ако јој дајете превише комплимената, то ће јој звучати неискрено и као да се превише трудите да је импресионирате. Због тога то може имати супротан ефекат.  

9. Ако желите да знате како да причате са женама, а да их не сморите... Избјегавајте да постављате превише питања у стилу "интервјуа". Умјесто тога искажите своје мишљење у вези ствари.

10. Запамтите: Изјаве умјесто питања. Умјесто да питате "Гдје си одрасла?" кажите "Не изгледаш као да си овдје одрасла." То вам омогућава да изразите мишљење о њој и да изразите своју личност.  

11. Не сакривајте свој идентитет. Не плашите се да причате о било чему што волите и што вас занима.  

12. Никад јој не дајте комплименте за њене очи, изглед или тијело.  

13. Кажите нешто што ће јој указати да је видите на "сексуални начин". Ако то не будете урадили, ризикујете да завршите у пријатељској зони.  

14. Играјте игре током разговора да би расположење остало забавно и заводнички. На примјер, било шта што је као "истина или изазов", или мање екстремну "игру пет питања" (Поставите пет питања на која она мора да одговори нетачно, и ако успије она је побједила, а ако не ви сте побједили. Поента је да постављате што очигледнија питања, типа "Које ти је боје хаљина?", јер она збуњују.)  

15. Не препуштајте се лако. Жене воле мушкарце који су изазов. Ако желите да одржите женино интересовање она мора да осјећа да вас полако добија. Ако мисли да сте превише лаки... изгубиће интересовање.  

Најбољи начин да размишљате о разговору са женама је да размислите у каквом би забавном, опуштном и сексуалном разговору ви највише уживали. Причање са женом не мора да буде тешко. Само треба да будете свијесни шта их привлачи, а шта их одбија. Држите се овог списка и радићете све како треба.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана