Како да побољшате сексуални живот?

Агенције
Како да побољшате сексуални живот?

Ако желите да побољшате сексуални живот, потребно је да енергију усмjерите на неколико фронтова.

Важно је да прijе свега водите рачуна о здрављу и спречите пад имунитета, да смањите унос алкохола, газираних сокова, меса и месних прерађевина, да покушате да се опустите и ослободите од стреса, као и да се више физички активирате.

Истраживања показују да дуго сjедење знатно смањује сексуални потенцијал мушкарца, а један од разлога је и тај што већина носи тijесне панталоне и у сjедећем положају врши јак притисак на репродуктивне органе.

Када се то практикује годинама, може да дође до импотенције и слабљења ерективне функције.

Редовна физичка активност изузетно позитивно утиче на сексуалну моћ, а према статистикама, мушкарци чији обим струка не прелази 1,07 м имају знатно ређе проблема са ерекцијом него гојазни.

Комбинација цигарета, кафе и алкохола је погубна за сексуални живот представника јачег пола, јер повећава ниво холестерола и крвни притисак, а истовремено смањује потенцију.

Пиво, с друге стране, спушта крвни притисак и доводи до поспаности, па је чаша црног вина најбоље рјешење када је алкохол у питању.

Појачава циркулацију и благотворно дјелује на кардиоваскуларни систем.

Претјерано конзумирање соли временом доводи до оштећења крвних судова, па ограничите унос сланих занимација, као и намирница богатих вјештачким шећером и мастима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана