Како да изгледате одлично на свакој фотографији

Агенције
Како да изгледате одлично на свакој фотографији

Било да се сликате за профил на Фејсбуку, неки званични документ или се фотографишете на љетовању, модели популарног Пројекта Ruway откривају како да изгледате најбоље на фотографијама.

Самопоуздање је кључно, будите весели и пјевушите омиљену пјесму

Алексис Брокер, САД
Опуштеност пред камером је ствар самопоуздања. Позирајте кући испред огледала, нађите најбољу позу за вас и не заборавите осмјех.
 

Валерија Ленова, Русија
Када ставите руке на бокове стварате илузију да су вам ноге мало дуже. Само пазите на позу руку и прсте увијек држите спојене.


Кејси Ашкрафт, САД
Не заборавите да средите обрве, оне вам уоквирују лице и не смију бити чупаве. Ако користите вјештачке трепавице, ставите мастаку на своје прије наношења лажних, јер ће то помоћи да се добро залијепе.


Холи Ридингс, САД
Ако се фотографишете рано ујутру ставите глицерин на усне пред спавање. Када се пробудите усне ће бити мекше и изражајније.


Алисон Гингерич, САД
Ако се плашите камере то се одмах примјети. Мислите о нечему што вас весели, задовољава, и пјевушите омиљену пјесму док се сликате.


Кери МекКилан, Ирска
Будите поносне на своје боре, криве зубе и велике уши јер вас све те мане чине јединственом. Будите задовљне собом, мислите на нешто лијепо и не заборавите да постоји Фотошоп.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана