Како да дуже издржи у кревету?

kosmopolite.rs
Како да дуже издржи у кревету?

Најновије истраживање које је спровела компанија Тројан наводи да 34% жена прижељкује дужи секс. Ево како да то и добијете, пише Космополитан.

Нека дубоко дише

Вјежбе дубоког дисања пред саму акцију ће му помоћи да се опусти. На тај начин ће снизити ниво узбуђења уз могућност да дуже води љубав. Најбољи начин да му приђете јесте да током предигре гледате једно друго и размјењујете уздахе.


Оргазам током предигре

С обзиром на то да пенетрација за њега обично убрзава ствари, нека вас доведе до оргазма током предигре што ће вас обоје поставити у опуштено стање и повећати шансе да заједно свршите. Плус, једном када стигнете до великог О, биће вам лакше други пут.


Испразните му батерије

Ручним или оралним стимулисањем доведите га до лудила током предигре. Пошто мушкарцима треба мало времена док допуне батерије, сам чин секса би требало да потраје дуже него иначе.


Обавезан time-out

Када се ствари захуктају, више пута је обавезно узети time-out што ће довести до тога да му се мало смањи узбуђење, те неће завршити тако брзо. Док сте на врху престаните да се крећете и реците му да га извади из вас. Након тога га неко вријеме љубите док не почнете изнова.


Њежно га стискајте

У једном моменту током секса нека га извуче а ви љежно притисните његов главић, што ће помоћи да се снизи узбуђење. Прије него што опет уђе у вас ручно га стимулишите мијењајући темпо.


Користите кондом са десензитивирајућим лубрикантом

Овакви кондоми садрже малу количину бензокаина и лидокаина што малчице смањује осјећај у његовом пенису и помаже да однос траје и дупло дуже.


Прескочите Doggy Style

Иако је ово одлична поза за брзински секс, већина мушкараца ће дуже издржати у мисионарској пози или када је дjевојка на врху.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана