Како да цијело женско тијело постане ерогена зона

Агенције
Како да цијело женско тијело постане ерогена зона

Када кренете с миловањем њеног тијела, пазите да не пропустите ни један дио.

 

Питајте је шта јој се допада

Свака жена има другачије потребе па је због тога добро да се држите основног правила које каже: "Не правите се паметни, већ је питајте шта јој одговара".

У цијелој причи је важно да и ви уживате у њеном тијелу, а не да миловање схватите као нужно зло, радњу потребну да би дошли до секса, јер ће жена то осјетити.

 

Јачина притиска условљена је полним хормоном

Обично када милујемо неког другог радимо то на начин на који бисмо хтјели да та друга особа нас милује. Проблем је само у томе што мушкарцима, углавном, одговарају другачији притисци него женама. Мушкарци више воле дубље, снажније притиске, док жене боље реагују на њежније, мекше додире.

Неколико упутстава за различите дијелове тјела:

1. ГЛАВА

- Нежно се играјте њеном косом при дну потиљка, подигните је и пољубите је у врат.
- Стисните је уз себе, тако да на власишту осјети ваш топао дах. То ће је прожети до сржи.
- Нежно се играјте њеном косом док заједно шетате.

2. ОБРАЗ

- Врховима прстију кружите око њених усана. То можете учинити узајамно, истовремено затворивши очи.
- Када се ваш прст нађе близу њених усана, замолите је нека га сише. Одговориће тако што ће вам показати шта је све у стању да учини њен језик.
- Играјте се: затворених очију љубите једно друго непосредно уз спољне ивице усана, пазећи да се не додирнете носевима.

3. УШИ

Женина реакција на додиривање њених ушних ресица одличан је примјер разлике између жене и мушкарца. Мушкарац ће, највјероватније, рећи да је жена која му гурне језик у уво за њега краљица. То је сасвим разумљиво, јер мушке уши имају андрогене рецепторе, што значи да ћелије мушких ушију примају мушке хормоналне сигнале.

Због истог разлога су жене којима то одговара у мањини. Ако никако не можете да се одупрете обради њених ушију, радије се ограничите на то да језиком само лагано облизнете њихов спољни руб и њихову задњу страну. Наравно, дишите плитко и не дахћите.

Техника "лизнеш, а онда лагано дунеш" изазваће супротне ефекте, топлоте и хлађења. Иста техника има исте ефекте на брадавицама, врату и леђима.

 

4. ВРАТ И РАМЕНА

Веома изражена ерогена зона. Употребите све чиме располажете: језик, усне, прсте и браду. Реаговаће попут мачке и стиснути се уз вас.

Према женским ријечима, цијела ствар се одвија приближно овако: "Када ме почне миловати по врату, међу ногама осјетим топлину. Стварно ме изненађује да тако мали дијелић коже може тако снажно да узбуди цијело моје тијело."

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана