Како да будете најбоља коју је икада имао?

Aгенције
Како да будете најбоља коју је икада имао?

Да се не лажемо, свима годи када их партнер похвали и каже да је имао незаборавну ноћ. Иако сте некада убеђени да све радите како треба, овај комплимент ујутру изостане. Прочитајте шта ће вам сигурно загарантовати вече за памћење.

Одличан секс почиње изван спаваће собе
И пре самог чина секса и те како можете да зачините атмосферу. Вјеровали или не, предигра је најважнији дио сексуалног односа за памћење. Нека предигра дуго траје било да су то секси поруке док сте на послу, романтична вечера и додири испод стола, масажа – све ово ће вас одвести до невјероватног искуства.

Експериментишите

Желите да будете најбоља с којом је до сада био? Онда се не плашите да експериментишете. Ово не значи да радите чудне ствари које вам не одговарају. Испитујте његова чула, покушајте да осјетите једно друго, а не да будете окренути сопственом задовољству. За почетак је довољно да му ставите повез на очи и мазите га по тијелу, а затим га страсно пољубите.

Обезбједите лубриканте

Лубриканти разних арома одличан су додатак у спаваћој соби. Након што омиљене позе испробате у верзији с лубрикантнима ништа више неће бити исто.

Гледајте се у очи

Гледање у очи чини да сексуално искуство буде много интензивније и интимније, посебно ако су ваша лица удаљена само пар центиметара. Не морате га непрестано гледати. Али неколико секунди с времена на вријеме појачаће доживљај.

Преузмите контролу

Преузимање контроле и показивање самопоуздања управо и јесте трик којим ћете му пружити ноћ коју никада неће заборавити. Партнеру немојте дозволити ни у једном моменту да влада ситуацијом, ви одлучујете када је он доминантан, а када ви. Обуздавање је једини начин да преузмете контролу. Покушајте да га вежете за кревет чупавим лисицама или сатенском марамом која прија кожи. Не само што је потпуно у вашим рукама, него што то захтијева и поверење. Повјерење појачава интимност и оставља иза вас невјероватно сензуално искуство.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана