Како бити лудо заљубљен, а не ићи другима на живце?

Superzena
Како бити лудо заљубљен, а не ићи другима на живце?

Свима је познат осећај оне прве фазе заљубљености, кад се читав свијет врти око те особе. Ипак, неки знају итекако претјерати у томе. Прочитајте како да будете лудо заљубљени, али не и напорни својим пријатељима...

Ваш живот иде даље

Без обзира на то што у вашем животу сада постоји неко, обавезе се неће саме обављати, суђе се неће само прати. Истина је да се све те ствари не могу поредити с лептирићима у стомаку кад сте с њим, али то не значи да се не требају занемаривати.

Ваши пријатељи су и даље ту

Једна од најчешћих и дефинитивно најиритантнијих навика заљубљених јесте игнорисање пријатеља. Зато када успијете да нађете времена за њих, нека оно буде квалитетно. Утишајте телефон или га оставите у торби, питајте их шта се догађа у њиховом животу и избјегавајте препричавање прича попут оне какве надимке дајете једно другом и слично. Сјетите се како је ваш живот изгледао прије.

Не претјерујте с хвалоспевима

Наравно да ћете се похвалити пријатељицама како имате доброг дечка, али набијати то некоме на нос није паметно. Будите једноставни: "Диван је и поред њега се осјећам супер".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана