Какав секс желе мушкарци у тридесетим?

Агенције
Какав секс желе мушкарци у тридесетим?

Како залази у зрелије године, његове жеље се мијењају на неколико врло специфичних и помало настраних начина…

Мушкарци су прилично срећни све док имају секс - довољно је да будете голи и расположени. Анкета магазина "Космополитен" показала је да се начин секса који прижељкују мења како пролазе њихове двадесете, односно прелазе у тридесете. Млађи мушкарци најчешће су узбуђени само зато што упражњавају секс. Дакле, секс сам по себи. Када у уђу тридесете, за њих више нема великих изненађења, па траже дубљу партнерску повезаност и разне начине за борбу против сексуалне досаде. Сјајне вијести за вас, фрајери са годинама постају великодушнији и расположенији за експериментисање.

Битни сте ви

Већина момака у раним двадесетим рекла је да нема бољег начина од оралног секса за постизање сексуалног узбуђења. А мушкарци у распону од 30. до 34. године? Већина њих признала је да је орални секс који они пружају вама најбољи пут за постизање ерекције. Зрели мушкарци изгледа разумију да је задовољство интензивније када га обоје доживљавате, схватајући да жена неће доживјети оргазам само уз помоћ пенетрације.

Ново мјесто

Док је само око 23 одсто мушкараца испод 30. године отворено за идеју да им покуцате на "задња врата", готово пола мушкараца у тридесетим изјавило је да је то идеја која може да прође. Они су опуштенији у погледу својих тијела и желе да истражују нове заједничке зоне страсти и пожуде.

Дијеле искуства

Чак 81 одсто мушкараца послије 30 изјавило је да их узбуђује гледање порнографије у друштву својих партнерки - велики помак у односу на 61 одсто оних у двадесетим. Стручњаци кажу да је то вјероватно због тога што су млађи момци склонији да брину да ли ће бити погрешно схваћени ако предложе заједничко гледање порно филмова. Када мушкарац зађе у тридесете, он је довољно сигуран у погледу својих жеља, па их радо дијели са вама, често и као начин за одржавање врелине у дугим и озбиљним везама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана