Какав секс воле холивудске звијезде?

Агенције
Какав секс воле холивудске звијезде?

Шта познате холивудске звијезде воле да раде у кревету? Сазнајте какав секс воли Камерон Дијаз, а какав Скарлет Јохансон, али и још неке, преносе агенције.

Камерон Дијаз

Ова позната глумица воли секс на старомодан начин.

- Поприлично сам примитивних схватања када је завођење и секс у питању. Очекујем да ме мушкарац обори с ногу, односно да ме једноставно узме и понесе преко рамена у стилу ја Тарзан ти Џејн! Обожавам физички контакт и волим да сам у сваком моменту у додиру с партнером - каже Камерон.

Кристен Стјуарт

За ову младу глумицу све се своди на чуло мириса.

- Обожавам мирис свог партнера, али ми је исто тако важно да се њему допадне мој. Волим да ме партнер лиже испод пазуха. Не журим под туш одмах послије секса. Зар није поента да уживаш у мирису вољене особе? - признаје Кристен.

Скарлет Јохансон

Локација је све за ову прелијепу глумицу.

- Волим секс у колима. Моје сексуалне фантазије су углавном везане за задње сједиште - каже Скарлет.

Анђелина Џоли

Ова позната холивудска дива открива да је најузбуђенија када је трудна.

- Ово је одлично за сексуални живот, једноставно мислим да ово стање буди већу сексуалну креативност, па је тиме и секс забавнији. Мада мислим да је увијек добро и када се секс мало зачини - додаје Анђелина.

Џенифер Лопез

Џеј Ло је мудра у савјетима.

- Жене углавном не воле када се мушкарци понашају према њиховим брадавицама као према радио тјунеру. Они мисле да нама то прија, а заправо и није баш тако - открива Џенифер.

Џесика Алба

Прије него што се скрасила са својим дечком Кеш Вареном, ова заносна глумица није била просјечна дјевојка.

- Одувијек сам била присталица секса за једну ноћ, мада сам се ујутру увијек питала шта тај неко још увијек тражи у мом кревету - додаје Алба.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана