Какав нос такав понос!

zadovoljna.hr
Какав нос такав понос!

Историја кинеског умијећа читања с лица стара је више од 3.000 година. По изгледу усана или боји очију можете много тога сазнати о некоме. Ипак, облик и величина носа најбоље су склике људског карактера.

Историја кинеског умијећа читања с лица стара је више од 3.000 година. По изгледу усана или боји очију можете много тога сазнати о некоме. Ипак, облик и величина носа најбољи су показаоци људског карактера.

Прћасти нос

Он је разуман, практичан и сталожен. Има много пријатеља и најсрећнији је када може помоћи људима које воли.

Врло је духовит и забаван и увијек је у центру пажње. Амбициозан је и труди се на професионалном плану постићи велики успјех.

Ако му повјерите своју најинтимнију тајну, он је никада неће одати. Не воли авантуре и ужива у дугим и романтичним љубавним везама.

Меснати нос

Великодушан је и врло емотиван. Тешко показује осјећаје. Дочека ли четрдесету годину без партнерке, постоји могућност да се неће никада оженити.

Жели ли нешто постићи у животу, мораће се добро намучити. Одличан је љубавник и зна усрећити своју партнерку.

Воли доминирати, због чега обично има проблема у вези. Воли снажне и стабилне жене које ће му бити чврст ослонац када западне у кризу.

Кукасти нос

На први поглед он је снажан, стабилан и упоран. Међутим, испод те маске крије се несигуран мушкарац који често није у стању сам ријешити властите проблеме.

Врло је нестрпљив, воли се свађати, мисли да је само он у праву, па га људи чест доживљавају као великог чангризавца.

Љубавне везе га привлаче првенствено ради задовољавања сексуалних потреба и ничег више, па су за њега дуге везе глупост.

Правилан нос

Брзо се заљубљује и воли дуге везе. Вјеран је, али је у исто вријеме и љубоморан. Врло је знатижељан и склон је експериментисању.

Воли анализирати ситуације, па га људи често доживљавају као цјепидлаку. Привлаче га срамежљиве жене за које ће се требати потрудити око освајања. Прилично је уображен и склон омаловажавању људи који су слабији од њега.

Носоње су бољи љубавници
Популарни мит о томе да величина носа мушкарца прати димензије његове мушкости данас је научно демантована, али постоје неке повезнице.

Велики нос је способан примити ширу палету различитих мириса, а што имате истанчанији њух и што више мириса примате, то вас чешће привлачи супротан пол. Зато су носоње сексуално активнији!

(Задовољна.хр/

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана