Кафа и алкохол важнији су нам од секса

Агенције
Кафа и алкохол важнији су нам од секса

Када би биле приморане нешто да уклоне из свог дневног распореда, даме би се прије одрекле секса него јутарње дозе кафе, док је мушкарцима битније пиво него вођење љубави, пренијеле су агенције.

И жене и мушкарци се лако одричу секса, чак лакше него кафе, алкохола или паметних телефона.

Недавно истраживање је показало да женска потреба да увијек буду активне и свуда присутне доводи до тога да се секс често нађе на листи другоразредних обавеза.

У случајевима када жене морају нешто да избаце из свог дневног распореда, најчешће бивају избачене секси игре у кревету.

У истраживању је учествовао велики број жена, а само пет одсто припадница љепшег пола је изјавило да би се тешко одрекло секса, док је 34 процената одговорило да би се најтеже одрекло јутарње кафе и паметних телефона.

Иако би одмор од мобилних телефона многим људима добродошао, што због тога што би им живот био опуштенији, што због тога што би вријеме проводили квалитетније, многе даме су изјавиле да ни недјељу дана не би могле да издрже без своје паметне играчкице.

Међутим, није мање забрињавајућа ни чињеница да би се већи број жена прије одрекао секса него јутарње кафе.

Ипак, оно што ублажава тамну женску страну у вези с овим истраживањем је резултат сличног истраживања које је рађено у сарадњи са мушкарцима.

Наиме, испоставило се да би се мушкарци радије одрекли секса него чашице алкохола.

Из овога може да се изведе закључак да су и мушкарци и жене дубље везани за своје пороке и навике него за свог партнера са којим воле да подијеле њежности у кревету.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана