Када секси порука оде на погрешан број...

Ординација
Када секси порука оде на погрешан број...

Према резултатима најновијег британског истраживања, свака седма особа доживјела је страшан осећај након што је притисла "пошаљи".

"Секстинг" је кованица онлајн генерације која означава дијељење сопствених или туђих голишавих слика, видео исјечака и вођење секси разговора преко мобилног или рачунара. Овај популарни облик завођења се претворио у ноћну мору за једну од седам испитаних особа које су своју голишаву слику или напаљену поруку послале на погрешан број - чак је десетина ових несрећника непријатно изненадила неког члана породице. Такође, једна четвртина испитаника послала је секси садржај бившем партнеру, а 17 одсто колеги.

Како су се суочили с овом ситуацијом која подсјећа на хорор филм? Класично, 39 одсто испитаника претварало се као да се ништа није догодило, 44 одсто се искрено извинило, док је лукавих 11 одсто стало иза својих експлицитних дијелова или стихова, тврдећи како су намјерно послали такву поруку или слику баш на тај број, без забуне. С друге стране, готово једна петина испитаника такође је признала како су и они добили залуталу секси поруку или голишаву слику на мобилни.

"Често чујемо људе како се брину да ће садржаји њихових мобилних телефона бити откривени када их препусте сервису, али не треба да се брину због наше политике повјерљивости. То нас је натјерало да размислимо колико често људи шаљу ризичне поруке и слике које не би хтјели да заврше у погрешним рукама.

Број особа које су случајно погрешно послале шкакљиву поруку био је заиста шокантан, исто као што је изненђујући и број оних који су члану породице послали поруку. Не могу ни да замислим како су послије тога разговарали! То је стварно непријатно. Ако желите да будете сигурни, пробајте да избјегавате мобилне за такву врсту састанака", коментарисао је портпарол компаније MobileInsurance која је спровела ово истраживање.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана