Када се жене осјећају најљепше?

Aгенције
Када се жене осјећају најљепше?

Недавно истраживање открило је све факторе који чине да се жена осјећа лепом и задовољном у својој кожи...

Наиме, чак више од половине испитаних жена навело је да се најљепше и најсексепилније осећа у 29. години живота. Оне су као главни разлог навеле пораст самопоуздања који свој врхунац достиже управо у тим годинама.

Ипак, шире истраживање на ову тему обухватило је читав низ фактора за које су жене рекле да су им пресудни у томе да се осјећају лијепо и самопоуздано:

  • Занимљиво, већина жена је рекло да се осјећа најсексепилније без шминке.
  • Више од половине жена каже да се током недјеље петком осјећа најљепше, посебно око 10 ујутру.
  • Двије трећине жена каже да им је добар сан пресудан за самопоуздање, па се тако када су уморне често не сматрају лијепим.
  • Једна од осам жена тврди да је себи прелијепа након секса, док се три одсто жена најсексепилније осјећа на послу.
  • Жене којима мањка самопоуздања највише значе комплименти пријатеља, посебно када долазе од других жена, а не мушкараца.

"Резултати истрживања показују да вам за љепоту не треба много. Заправо, све више жена истиче природну лепоту. Много фактора је ту још заслужно за то да се жена осјети лијепом – од доброг сна до здраве дијете. Надамо се да ће жене широм Велике Британије схватити како их мале ствари чине атрактивнијим и да ће имати храбрости да прихвате своју природну љепоту", закљчује Никол Мелмор, портпаролка компаније која је спровела истраживање.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана