Када се закони нађу на путу сексу

Newser
Када се закони нађу на путу сексу

Секс представља интиман чин између двије особе, осим када се у цијелу причу умијешају власти.

Погледајте неке од најчуднијих закона донешених у САД када је секс у питању:

1. У њу Хемширу је илегално да варате свог супружника. „Сексуални однос који може довести до рађања ванбрачног дјетета" забрањен је од 1800. године, али су законодавна тијела гласала за његово укидање које би на снагу могло да ступи 1. јануара.

2. У Јути је забрањено понашање које се може класификовати као „превише секси"- Овај закон проширен је 2011. године тако да је забрањено само понашање које се односи на нуђење секса за новац, попут разголићености или додиривања.

3. На Хавајима је управо постало незаконито за полицајце да имају секс са проституткама.

4. На Флориди је илегално да невјенчани парови живе заједно у гријеху, а једна жена је чак успијела да доведе до хапшења њеног мужа због тога што ју је преварио 2006. године.

5. Још једна држава у којој је невјерност кривично дјело је Њујорк, гдје је жена ухапшена 2010. године због тога што је имала секс на столу за пикник у парку. Полицајац који ју је ухапсио знао је да је удата, тако да је она поред непримјереног јавног понашања оптужена и за прељубу.

6. У Небраски вам није дозвољено да се ожените уколико имате гонореју.

7. Сајт Gawker пише да су четири државе, Луизијана, Северна Каролина, Оклахома и Канзас, забраниле содомију „на неки начин", али да технички дозвољавају некрофилију.

8. Даме, уколико изгубите партију билијара у Анистону у Алабами, закон вам брани да дуг измирите сексом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана