Изненадиће вас колико жене могу да издрже без секса

telegraf.rs
Изненадиће вас колико жене могу да издрже без секса

Ево једне ситуације у којој бројке женама никако не иду у прилог. Нећете вjеровати колико неке даме, које су се оствариле као мајке, могу да издрже без акције у кревету…

 

Истраживање портала "Family Circle" о сексу, у којем је учествовало 553 маме различитих годишта, дошло је до потпуно невjероватних и шокантних резултата.

Показало се да 32 одсто мајки, које имају сталног партнера и барем једно дијете, нису имале сексуалне односе и по неколико година. Но, ту није крај лошој статистици. Чак 36 одсто жена открило је да је од посљедњег секса прошло неколико мјесеци, 27 одсто ​​изјавило је да се ради о неколико недјеља, а само 5 одсто имало је секс у посљедњих неколико дана.

Стручњаци упозоравају да, иако су жене пренатрпане обавезама, што отежава ужитак у сексуалним активностима, толике паузе могу да буду веома лоше како за однос са партнером, тако и за здравље и расположење. Ово је недавно потврдило и једно друго британско истраживање, откривши да је секс бар једном недјељно кључан за срећан брак.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана