Изгубио 305 кг и пронашао љубав свог живота

Daily Mail
Изгубио 305 кг и пронашао љубав свог живота

Пол Мејсон некада је био најдебљи човјек на свијету и тежио је невјероватних 445 килограма, а дневно је уносио више од 20 хиљада калорија.

Након што му је озбиљно угрожено здравље, Мејсон се подвргао операцији након које је изгубио 305 килограма због чега је прошле године поново завршио у медијима.

Међутим, чини се да здравље није једино што се поправило у његовом животу. Наиме, Пол је недавно ушао у везу с Ребеком Моунтејн, а 52-годишњак тврди како је она "љубав његовог живота".

Пар се прошлог мјесеца упознао на интернету, а бивши поштар тврди да не може да дочека да заједно проведу остатак живота.

Ребека је видјела документарни филм о Мејсону и била је толико дирнута његовом причом да је одлучила да му се јави Фејсбука и понуди му помоћ како би могао да плати другу операцију која би га ослободила вишка коже који је Масон имао након мршављења.

"Није намјеравала да уђе у везу самном. Само је хтјела да помогне и предложи ми хирурга који би ме оперисао. Међутим, након сати разговора открили смо да ту постоји нешто више од пријатељства", рекао је Мејсон за Daily Mail.

"На почетку ми је било тешко да прихватим чињеницу да сам неком интересантан јер дио мене још увијек је заробљен у овој објешеној кожи и тешко ми је да разумијем како неко уопште може да занемари све то", рекао је Мејсон.

Пол је на крају објаснио да је с преждеравањем почео када је имао двадесетак година, а након смрти оца, ствари су измакле контроли. Како је постајао тежи, све је теже ходао и на крају је морао да да отказ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана